Pappas pojke (inbunden)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 4)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2017-08-21
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Sorgenfrei, Lisa (red.)
Dimensioner
215 x 145 x 35 mm
Vikt
520 g
ISBN
9789150924435

Pappas pojke

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-08-21
179 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som

Årets deckarförfattare 2017 Crimetime Specsavers Award

En varm sommarkväll ringer en sexårig pojke till sin pappa. Skräck- slagen berättar han att någon har tagit sig in i familjens hus i Norr- köping. Det är det sista som hörs från pojken innan han försvinner spårlöst.
Åklagare Jana Berzelius leder förundersökningen av det komplicerade fallet. Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminal- inspektör Mia Bolander försöker hon ta reda på vad som ligger bakom försvinnandet. Och ju närmare sanningen de kommer, desto mer pers- onlig blir utredningen för Jana. Hon inser att det är bråttom, mycket bråttom, att hitta pojken.
Samtidigt begär den skoningslöse Danilo Peña att Jana ska besöka honom i häktet. När hon till slut går med på att träffa honom kastas hon in i en fruktansvärd kamp på liv och död, där allt sätts på spel och ingen går säker.

Pappas pojke är den fjärde delen i Emelie Schepps serie om åklagare Jana Berzelius. Serien har på kort tid blivit en internationell succé och är idag såld till 30-talet länder. Emelie Schepp utsågs till Årets Deckarförfattare
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pappas pojke
 2. +
 3. Vita spår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vita spår av Emelie Schepp (pocket).

Köp båda 2 för 233 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pappas pojke. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 21 augusti 2017

  Pappas pojke är den fjärde boken i serien om åklagaren Jana Berzelius av författaren Emelie Schepp. Jag har läst alla dom tre tidigare, och tyckt om dom alla tre. Den första boken tyckte jag var okej, men inte mer. Den andra boken tyckte jag var bra mycket bättre. Och den tredje boken ännu bättre. Här är länkar till mina recensioner av alla dom tre tidigare böckerna, i den ordning som dom har getts ut: Märkta för livet, Vita spår, och Prio ett.

  Nu har jag alltså läst den fjärde boke... Läs hela recensionen

 2. Snabbläst
  Villivonkansbooks (Örebro), 21 augusti 2017

  En sexåring pojke ringer till sin pappa som är och handlar. Skräckslagen säger han att någon tagit sig in i deras hus. Det är det sista som hörs ifrån pojken innan han försvinner spårlöst.
  Serien om åklagare Jana Berzelius växer för varje bok. De har blivit bättre och bättre och det märks att författaren hittat sitt språk och ton. Handlingen är spännande och Janas tidigare liv gör hennes karaktär intressant och olik många andra deckare. Boken var väldigt lättläst och snabb att läsa, den ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Pappas pojke

Bokvideo