Den banala godheten : mångkultur, integration och svenska värderingar (häftad)
På topplistor
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2017-06-15
Upplaga
1
Förlag
Greycat Publishing
Dimensioner
210 x 130 x 20 mm
Vikt
320 g
SAB
Ohdf
ISBN
9789198403107

Den banala godheten : mångkultur, integration och svenska värderingar

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2017-06-15
184 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tio år efter Ann Heberleins bästsäljande uppgörelse med den svenska kränkthetskulturen Det var inte mitt fel! En bok om konsten att ta ansvar kommer Den banala godheten. Mångkultur, integration och svenska värderingar.

I decennier har Sverige präglats av en banal godhet. Den banala godheten har genomsyrat all offentlig debatt, frodats på kultursidor och påverkat nyhetsrapportering, lamslagit politiker, kastrerat poliskåren och infiltrerat myndigheter. Den banala godheten har hävdat att vi inte får ställa grupper mot grupper, förbjudit allt tal om volymer, gjort förövare till offer, blundat för antisemitism, hedersförtryck, antisocialt beteende och gängkriminalitet. Den banala godheten har lierat sig med kulturrelativism, banat väg för separatism och extremism. Den banala godheten tycker synd om människor istället för att betrakta dem som fria individer med ett eget ansvar. Den banala godheten har lett Sverige rakt ner i en avgrund.

Sverige behöver en grundlig diskussion om värderingar, normer och principer. Vi behöver återupprätta ett samhällskontrakt där varje vuxen individ betraktas som fri och ansvarig för sin försörjning, sina handlingar och sitt liv. Den här boken är Ann Heberleins bidrag till den diskussionen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den banala godheten : mångkultur, integration och svenska värderingar
  2. +
  3. Det var inte mitt fel : om konsten att ta ansvar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det var inte mitt fel : om konsten att ta ansvar av Ann Heberlein (pocket).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den banala godheten : mångkultur, integration och svenska värderingar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Intressant bok!
    Daniel, 25 juni 2017

    En mycket intressant bok. En läsvärd bok för alla som vill veta sanningen. Ann är konkret och påläst som alltid. Till er andra strutsar som hellre vill leva i ovisshet tills dess att konsekvenserna inte går att undvika så rekommenderas istället SVT eller annan science fiction som nyhetsforum. Låt inte flosklerna förändra vårt samhälle ännu mer till det negativa. Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Den banala godheten : mångkultur, integra...