The art of war (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2015-10-14
Upplaga
1
Förlag
Artic
Översättare
Claes Göran Green
Dimensioner
248 x 162 x 26 mm
Vikt
823 g
SAB
S.01
ISBN
9781784042073
The art of war (inbunden)

The art of war

av Sun Zi
(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-10-14
236
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Den klassiska skriften om krigskonst illustrerad i snyggt band med fodral. The art of war är en av vår historias mest betydande studier i krigföring och militär strategi. Den skrevs på 500-talet f.kr av generalen Sun Zi (I vissa texter kallas han Sun Tzu) och otaliga militära och politiska ledare - exempelvis Napoleon, Montgomery och Mao Zedong - har alltsedan dess inspirerats av dess innehåll. Boken är indelad i tretton kapitel som täcker krigskonstens alla aspekter. Det Sun Zi lär oss är fortfarande lika aktuellt. Strategisk flexibilitet, snabbhet i tanken på slagfältet och användandet av underrättelser för att nå insikt om fiendens avsikter är även idag nyckelfaktorer för framgång, och den som vill komma vidare som affärsman, idrottsutövare eller politiker kommer med hjälp av The art of war alltid vara steget före sina konkurrenter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av The art of war. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jätte fin version
  Mia, 4 maj 2021

  Skulle verkligen rekommendera som present, ser väldigt fint ut utan presentinslagning. Kinesisk stil.
  Papprets kvalité är toppen och själva innehållet såklart är ju bra.

 2. Inte enkel
  Karma, 15 januari 2020

  Har inte läst just denna bok men andra på engelska. En recesent tyckte att boken var fylld av enkla och barnsliga råd. Då har man inte reflekterat och tänkt! Kräver mycket eftertanke och analys. Det är inte för inte Harvard Bus. School rekommenderar denna i sin högre ledarskapsutbildning!

 3. Överskattad
  Anon Rouge, 4 september 2018

  De exempel / råd Sun Zi ger är imbecilla! En minst sagt bristfällig uppräkning av självklarheter är det yttersta han klarar av. Jag är extremt besviken på boken och arg på dem som öser sådana lovord över den.
  Tiden har krossat alla "lysande råd" i boken och det blir idag som att läsa en barnbok med självklarheter.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sun Zi