Teknikens höjdpunkter (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Illustrerad vetenskaps bibliotek (del 4)
Antal sidor
127
Upplaga
2
Förlag
Bonnier Publications
Översättare
Patrik Axelsson
Medarbetare
Juul Nielsen, Lotte (red.) / Andersen, Kasper (red.) / Avnskjold, Rasmus (red.) / Dreyer, Jens Kristian (red.) / Ambirk, Tina (red.) / Brønserud, Anders (form) / Jespersgaard, Tim (form) / Friis Skifte, Christina (form) / Topp, Rie (form)
Dimensioner
300 x 235 x 10 mm
Vikt
740 g
SAB
609,Pp,Pr
ISBN
9788253530390
Teknikens höjdpunkter (inbunden)

Teknikens höjdpunkter

Inbunden, Svenska
276
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Se det omöjliga förverkligas. Ständigt flyttas gränsen för det möjliga. Från överljudsplan och Stealth-teknologi till byggnadsverk som slår nya rekord. Läs den spännande historien bakom de största genombrotten, och få en inblick i den teknik och de principer som gör det som är otänkbart i dag till verklighet i morgon.

Boken är producerad av samma människor som står bakom tidskriften Illustrerad Vetenskap, och man har tagit fasta på att förklara komplicerade samband så att alla kan förstå. Förutom en mängd informativa ritningar och tydlig steg-för-steg grafik finns många praktiska fördelar med denna bok, vilket förhöjer läsupplevelsen. Bl.a.:
- visas detaljer och principer med överskådliga 3D-illustrationer
- ingår ett särskilt nyckelordsavsnitt där facktermerna får en förklaring

Tack vare det lättförståliga språket och den mycket visuella layouten passar boken till hela familjen, allt från vetgirig skolungdom till nyfikna som vill få en inblick i det mysterium som i århundraden har fascinerat forskare och biologer mer än något annat mänskligt organ.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Teknikens höjdpunkter
  2. +
  3. Vetenskapens universum. Överblick - nyckelord och index

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vetenskapens universum. Överblick - nyckelord o... av Lotte Juul Nielsen, Melanie Gutierrez, Tina Ambirk (inbunden).

Köp båda 2 för 404 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »