Havneguiden 1. Svinesund - Langesund
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Norska
Antal sidor
338
Utgivningsdatum
2019-03-19
Upplaga
6
Förlag
Läromedelsförlaget Skagerrak
Översättare
Alasdair Graham-Brown
Medarbetare
Lohne, Martin (form) / Nylund Larsen, Rune (foto) / Jacobsen, Espen A. (foto) / Lohne, Martin (foto) / Engevik, Jørn (foto) / Øyen, Stian (foto)
Dimensioner
295 x 235 x 35 mm
Vikt
1494 g
SAB
Ndb.08,Prcd
ISBN
9788279972174
Havneguiden 1. Svinesund - Langesund

Havneguiden 1. Svinesund - Langesund

Spiral Norska, 2019-03-19
714
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Havneguiden 1 beskriver ca. 400 havner langs norskekysten fra Svinesund til Langesund. I noen tilfeller omtales mer enn én havn på samme oppslag. Hver havn blir presentert med et eget Havneguidekart, flyfoto, beskrivende tekst og en faktaboks med nøkkelinformasjon. Teksten er delt i to: Den maritime delen beskriver havnen, innseilingen og eventuelle spesielle forhold. Du får også vite hva slags fortøyning som er aktuell, så du kan være forberedt ved ankomst. Den generelle delen forteller om stedets og omgivelsenes særtrekk og historie, og om hva dere kan se, gjøre og oppleve når dere kommer dit. Der hvor det passer sånn, har vi også forøkt å peke på ting dere kan lure på, og kanskje finne ut mer om selv. Nysgjerrighet er bra å ha med på tur.

På Havnekartene finner du flere detaljer enn på vanlige sjøkart og kartplottere. Her er det i tillegg markert hvor det er best å fortøye, hva slags fortøyning som brukes og hvor bildet er tatt fra. Flybildene med markeringer gir deg rask oversikt over havnens omgivelser, fasiliteter, innseilingsleder, farer og fortøyningsmuligheter.

Sommeren 2019 dekker Havneguidene et område som strekker seg fra Arholma nord for Stockholm til Kirkenes lengst nordøst i Norge. I Havneguideserien finnes også guider som dekker Danmark, Tyskland, Polen, Slovenia, Kroatia, Montenegro, Albania og Hellas. Havneguidene er en internasjonal suksess, og flere deler er oversatt til tysk og engelsk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Havneguiden 1. Svinesund - Langesund
  2. +
  3. Havneguiden 3. Lindesnes - Bergen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Havneguiden 3. Lindesnes - Bergen av Hanne Og Jørn Engevik (spiral).

Köp båda 2 för 1399 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna