Kuoleman sinfonia (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.8 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Jukka Pitkänen
Utgivningsdatum
2023-07-24
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Tuula Tuuva-Hietala
ISBN
9788702333671
Kuoleman sinfonia (ljudbok)

Kuoleman sinfonia Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2023-07-24
147
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Fjellberghavnia ravistelee jälleen painajaismainen rikosaalto

Rauhallinen kesäilta Fjellberghavnin pikkukaupungissa muuttuu keskiyön jälkeen karmaisevaksi painajaiseksi, kun paikallinen grillikioskiyrittäjä Per Hoff löytää kotiin palattuaan rakkaat lemmikkinsä hirvittävällä tavalla teurastettuina. Se on kuitenkin vasta alkusoittoa, sillä kaksi muutakin kotia joutuu törkeän ilkivallan ja terrorin kohteeksi. Nimismies Ole Vikillä kollegoineen on edessään pitkä ja raskas yö heidät koettaessaan sitoa langanpäitä yhteen. Onko kaikkien hyökkäysten takana sama henkilö? Onko vainolle jokin syy?

Samaan aikaan Fjellberhavnin polisiivoimissa sisäiset ristiriidat kasvavat kasvamistaan, ja lopulta yksi sen jäsenistä joutuu järkyttävän rikoksen kohteeksi. Ole Vikin on valittava puolensa keskellä kiireisintä tutkintaa. Sitten löytyy ruumis. Mitä Fjellberghavnissa oikein on meneillään?

Jørgen Jæger kuuluu Norjan myydyimpiin ja rakastetuimpiin dekkarikirjailijoihin. Kuoleman sinfonia on suositun, kuvitteelliseen Fjellberghavnin pikkukaupunkiin sijoittuvan Ole Vikistä ja tämän kollegoista kertovan jännitysromaanisarjan kolmas osa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jørgen Jæger