Brinnande längtan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 196)
Utgivningsdatum
2017-11-24
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Tora Bergengren
ISBN
9788711657997
Brinnande längtan (e-bok)

Brinnande längtan E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-11-24

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När den skotske lord Alistair väljer att gifta sig med en engelsk kvinna mot sin fars vilja blir han utesluten ur sin klan. När han och hans hustru dör tillfaller det Pepita att ta hand om sin systers barn, men utan några medel att försörja barnen tvingas hon snart söka upp deras skotska familj. Barnens farfar tar motvilligt emot dem och låter dem stanna på slottet ett tag. Det är där Pepita träffar Torquil, Alistairs kusin och den enda som visar gästerna någon vänlighet. Det dröjer inte lång tid förrän Pepita och Torquil har förälskat sig hopplöst i varandra, men Pepita är fast besluten att skona Torquil från samma öde som hans kusin ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brinnande längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skottland
    -, 28 mars 2021

    Händelserik och intressant, bra bok

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Barbara Cartland