Fallet 44:an (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
O P Nilsson
Utgivningsdatum
2017-04-18
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711703540
Fallet 44:an (e-bok)

Fallet 44:an E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-04-18

Styckköp

108

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Skopan hasade över betongkanten, lyftes och tog ett nytt tag. Det ryckte till i betongblocket, sand silade ut åt sidorna, det krasade och riste i blocket, så gled det en smula och föll åt sidan. Något grått och obestämbart fladdrade till och föll tillbaka i gropen där blocket vilat och åskådarna bakom stängslet flämtade till ...

Under rivningsarbetet av ett gammalt hus på Östermalm hittas ett lik nedgrävt i källaren. Stockholms kriminalkommissarie O. P. Nilsson skrider omedelbart till verket, men han hinner knappt påbörja utredningen innan de stöter på problem. De lyckas inte finna en endaste ledtråd på brottsplatsen. Vem är den döda kvinnan och vad har hon råkat ut för?

'En förträfflig bok ... problemet är verkligen både skickligt konstruerat och fyndigt löst.'
- Östgöta Correspondenten

Författaren bakom pseudonymen Vic Suneson hette egentligen Sune Viktor Lundquist (1911-1975). Sune arbetade en tid som civilingenjör innan han 1943 debuterade med boken "Detta är ditt krig - hemmafronten och dess problem" och till sist började arbeta som författare på heltid. Idag räknas han som en av 1900-talets största kriminalförfattare i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vic Suneson