Mördaren inom mig (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
O P Nilsson
Utgivningsdatum
2017-03-28
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711703717
Mördaren inom mig (e-bok)

Mördaren inom mig E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-03-28

Styckköp

108

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Telefonen ringde och hon lyfte luren och svarade kort med en irriterad rynka i pannan. Rösten i andra änden var sträv och avgjort manlig. Hon hade hört den förut, men visste inte vem den tillhörde. "Hur går det med mordplanen?".

Kriminalförfattaren Lou Bright blir indragen i en allvarlig polisutredning när det sker ett mord som är slående likt ett som hon skrivit om i en av sina romaner. Kommissarie O.P. Nilsson och hans medhjälpare inser snart att de har med ett mycket komplicerat fall att göra och tvingas anstränga sig till det yttersta för att lösa gåtan. Är författaren Lou Bright inblandad i det brutala mordet eller är det hela en olycklig slump?

Författaren bakom pseudonymen Vic Suneson hette egentligen Sune Viktor Lundquist (1911-1975). Sune arbetade en tid som civilingenjör innan han 1943 debuterade med boken "Detta är ditt krig - hemmafronten och dess problem" och till sist började arbeta som författare på heltid. Idag räknas han som en av 1900-talets största kriminalförfattare i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vic Suneson