Vredens land (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Släkten Courtney (del 6)
Utgivningsdatum
2022-05-24
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Eva Mazetti-Nissen
ISBN
9788711707760

Vredens land E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-05-24

Styckköp

179
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Shasa Courtney är arvtagare till släkten Courtneys stora förmögenhet, men vad han önskar sig mer än allt annat är ett enat Sydafrika. Nationalistpartiets framgångar är på väg att driva landets befolkning in i ett fullskaligt inbördeskrig. Anledningen stavas Apartheid. Vem är egentligen för - och vem är emot?

Efter att länge ha engagerat sig i oppositionen övertalas en motvillig Shasa att gå med i det regerande nationalistiska partiet. Bakom bevekandet står hans egen halvbror, Manfred de la Rey. Men medan Shasa försöker bringa ordning i fiendens läger har hans fru Tara andra planer. Samtidigt sitter Manfred på dödliga hemligheter som kan komma att stå honom dyrt. När hela Sydafrikas framtid står på spel riskerar familjen Courtney att en gång för alla slitas i stycken. Är de beredda att betala det pris som fosterlandet kräver?

Vredens land är den sjätte delen i Wilbur Smiths storslagna krönika om släkten Courtney.

Släkten Courtney

I den episka berättelsen om släkten Courtney får vi följa äventyrslystna män och modiga kvinnor. Krönikan utspelar sig i Sydafrika sträcker sig från 1600-talet och kolonialismen till 1900-talet och apartheid. Medlemmarna i släkten Courtney får uppleva både äventyr och krig på sin jakt efter ära, makt och kärlek.

Wilbur Smith (1933-2021) var en sydafrikansk författare som skapat succéer som När lejonet äter och släktkrönikan om familjen Courtney. Smiths romaner skildrar ofta den afrikanska kontinentens historia och innehåller både äventyr och romantik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wilbur Smith