Hämnden är ljuv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (130.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 25)
Inläsare
Nina Haber
Utgivningsdatum
2017-05-01
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Eva Wennbom
ISBN
9788711739310

Hämnden är ljuv Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2017-05-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Romara Shaldons syster Caryl har rymt med en illa ansedd man som vägrar att gifta sig med henne trots att hon väntar barn. När Romara får ett desperat brev från Caryl reser hon iväg för att hjälpa henne.
Konfrontationen blir våldsam. Romara är blodig och halvt medvetslös när hon blir förd till grannhuset där Lord Ravenscar befinner sig. När hon återfår medvetandet får hon veta att han har gift sig med henne, som ett sätt att hämnas på en annan kvinna.
Trots hans motbjudande handling förälskar hon sig i främlingen som är hennes make. Men i samma stund som hon inser att hon älskar honom inträffar en förfärlig skottlossning och hon är tvungen att fly och ge upp hoppet om kärlek.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland