Skapelsens krona (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-16
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Annika Preis
ISBN
9788711739792
Skapelsens krona (e-bok)

Skapelsens krona E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-05-16

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Nästan tjugo år har gått sedan Leslie Beck hade en plats i Noras liv. Ja, inte bara i hennes förstås - där fanns ju också Marion, Susan och Rosalie. Två av dem födde hans barn. Ingen av dem var hans hustru. Men Leslie var i allra högsta grad gift, först med Jocelyn och sedan med Anita, och övergången dem emellan var en kaotisk tid för alla. Nu är Anita död. Det är därför Leslie plötsligt dyker upp på Marions galleri, som om ingen tid passerat alls. Är de inte färdiga med den här karusellen?

När skvallret om Leslies oväntade besök når Nora börjar hon tänka tillbaka på det som varit. Då, på 70-talet, var det som att allting kretsade kring just Leslie Beck. Nora, Marion, Susan och Rosalie - alla fick de uppleva hans passion och sorglöshet. Han var deras älskare, i hemlighet och i tur och ordning. Och nu är han alltså tillbaka. Vilka känslor kommer detta röra upp?

Fay Weldon, född 1931, är en prisbelönt engelsk författare och dramatiker från Birmingham. Hon har bl.a. tilldelats den ärofyllda brittiska imperieorden Commander of the Most Excellent Order of the British Empire. Weldon är kanske mest känd för sin populära roman 'En hondjävuls liv och lustar' från 1983.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fay Weldon