Byt liv med mig (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711741337

Byt liv med mig E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-03-11

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Beslutet kändes som en isbit i huvudet på henne. Hon vaknade med det. Det fanns nog redan där när jag lade mig igår kväll, tänkte Sarah Frost. Jag var bara inte medveten om det då. Hon tog penna och papper med sig ut i köket. Medan hon drack sitt morgonkaffe och åt två rostade brödskivor med mager ost, skrev hon annonsen."

Någonting måste hända, något måste förändras för att bryta vardagens tristess. Sarah Frosts nyfikenhet på en förändring i livet, i kärleken, i vardagen, manar henne att skriva en kontaktannons. Hon kallar den för "Byt liv med mig!" och uppmanar läsaren att göra just detta. I annonsen berättar hon om en förmögen författarinna i sina bästa år som önskar att få byta liv, yrke och familj.

Sarah får 17 svar på annonsen, men Eva Säwes svar stack ut från mängden. Hon är hemmafru med tre barn och en självupptagen man och desperationen är uttalad. Även Eva behöver en ny vindpust av livsbejakelse. Utan att tveka rusar de båda kvinnorna mot det okända, det är nu deras liv kommer att förändras, kanske för gott!

Gun Årestad, (f. 1930), är en svensk författarinna och tidigare redaktör för tidningen Femina. Hon var som författarinna verksam mellan åren 1966-1990 och skrev över 30 skönlitterära verk, vilka många översatts till flera språk. En betydlig del av hennes verk ingick vid första publicering i B. Wahlströms skriftserie Månadens roman, en serie som innefattade ett flertal författare med den gemensamma tematiken av kärlek och nära relationer. Årestad behandlar ofta ämnen som kärlek, relationer och vänskap iscensatta med allt från en igenkännande realism till en medryckande dramatik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gun Årestad