Klumpigheten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (140.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Julia Werup
Utgivningsdatum
2017-05-08
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711756973
Klumpigheten (ljudbok)

Klumpigheten Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-05-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I Gunnar Blås första novellsamling får vi stifta bekantskap med en skara udda karaktärer: vi träffar kvinnan med fittan i nacken, fruktdrottningen och så förstås Gunnar själv - en ensam, impotent och onanerande man. Novellerna blandar humor med erotik, mystik med filosofi.

'För det är en sorts antiporrnoveller han debuterar med i Klumpigheten och andra historier . . . Klumpigheten och andra historier har roat mig enormt. Lite på samma sätt som Sture Dahlström eller Bukowski kan göra innan man får nog, men här finns lika mycket av Beckett, Kafka och Will Self - ett skratt som så att säga skrattar åt sig själv, liksom manligheten här ställs inför en skrattspegel.' (Niklas Qvarnström, GP)

'Faktum är att Gunnar Blås berättelser i sin konsekventa "ofinhet" och sin sinnliga skärpa inte riktigt liknar något annat. Med både övertygelse och kraft förvaltar de en könsdelarnas och kroppsvätskornas konstnärliga underström, en oren litterär kloak för vilken sexualiteten är en aktivitet vid existensens avgrund, djupt förbunden med dödsmedvetande och äckelkänslor.' (Dan Jönsson, SDS)

Under pseudonymen Gunnar Blå har Carl-Michael Edenborg gett ut en rad romaner, novellsamlingar och ett seriealbum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carl-Michael Edenborg