Filmen som frikände (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-29
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Erik Karlholm
ISBN
9788711761939
Filmen som frikände (e-bok)

Filmen som frikände E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-29

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En otäck organisation med ett enormt våldskapital har satt London i skräck. De numera ökända 'Grodorna' ligger bakom en rad obehagliga brott - däribland ett mord på en amerikansk diplomat. Högst upp i organisationen sitter den mystiska Grodan, en man som styr sina hantlangare med järnhand och tycks veta allt om alla. Det är åklagare Dick Gordons jobb att sätta dit honom.

Polisens undercover-operation drabbas av ett rejält bakslag när en kommissarie mördas efter att ha tagit sig hela vägen in i den kriminella gruppens innersta rum. Plötsligt riktas Grodornas fokus mot åklagare Gordon och Scotland Yard, i vad som ser ut att kunna bli ett fullskaligt krig mellan lag och förbrytare. Hur lyckas man vinna mot en motståndare som alltid ligger steget före? Och varför får Gordon en underlig känsla av sina nya bekanta i familjen Bennett?

Edgar Wallace (1875-1932) var en brittisk deckarförfattare och anses ofta vara en av de mest inflytelserika personerna inom deckargenren. Han skrev totalt 175 kriminalromaner och deltog även i skapandet av manuset till filmen King Kong (1933).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Edgar Wallace