Det gudomliga ljuset (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (138.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 238)
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2017-04-18
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Tora Bergengren
ISBN
9788711775790
Det gudomliga ljuset (ljudbok)

Det gudomliga ljuset Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-04-18

Styckköp

85

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sacha, dotter till en fattig kyrkoherde, får besök av sin kusin lady Deirdre Lang, en firad skönhet i Londons salonger. Deirdre berättar att hon är hemligt förlovad med hertigen av Silchester och att han har blivit blind efter en olycka. Egentligen borde hon ha åkt till honom, men salongerna lockar mer, så hon övertalar Sacha att åka i hennes ställe. Sacha gör allt för att muntra upp hertigen och spelar skickligt rollen som Deirdre tills hertigen en dag ger henne ett besynnerligt och skrämmande förslag ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland