Hans drömmars mål (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (109.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2020-12-15
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Tora Bergengren
ISBN
9788711775851
Hans drömmars mål (ljudbok)

Hans drömmars mål Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-12-15

Styckköp

101

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Prinsen av Wales har en god vän i markisen av Ruckford, och markisen är också en respektingivande man själv. Han är en skicklig amatörboxare och konstkännare, och hans närvaro är lika uppskattad av kvinnor som av män. Markisen blir tacksamt mottagen i sportsammanhang och man lyssnar gärna till hans råd i överhuset. Ända sedan han lämnade Eton har vackra kvinnor svärmat kring honom, men han tänker inte gifta sig förrän det passar honom och än så länge trivs han bra med ungkarlslivet. Finns det någon kvinna som kan få honom att ändra sig?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker. År 1991 blev Barbara Cartland tilldelad Brittiska imperieordern med anledning av sitt långa författarskap och sitt arbete med politiska och sociala frågor.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland