Evig kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (140.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 127)
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2021-01-12
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Tora Bergengren
ISBN
9788711776063
Evig kärlek (ljudbok)

Evig kärlek Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-01-12

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    44
Visa alla 1 format & utgåvor
Hertigen lämnar Paris i all hast, endast medföljd av sin sekreterare och förtrogne Pierre de Bethune. Hans mor, hertiginnan de Savigne, ska ligga för döden i sitt slott i Loiredalen och hon har en sista önskan. Hon vill att Aristide ska bli lycklig, hon vill att han ska gifta sig och motvilligt går han på hennes begäran. Men vem är villig att ge sin dotter åt den välbeställde men skandalomsusade unge hertigen? Ökänd i huvudstadskretsar, hetlevrad och omgiven av kvinnor - Aristane är illusionslös när det gäller kärlek. Och det är inte bara lyckan, utan också freden i Frankrike som hänger på det här äktenskapet.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker. År 1991 blev Barbara Cartland tilldelad Brittiska imperieordern med anledning av sitt långa författarskap och sitt arbete med politiska och sociala frågor.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland