Kärlekens tjuv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (210.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Ida Olsson
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Rolf Ahlgren
ISBN
9788711776131

Kärlekens tjuv Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-11-15

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Alloe får ett erbjudande om att följa med som sekreterare åt sin Lou under en resa genom Europa tackar hon ja. Men arbetet blir inte riktigt vad hon väntat sig och hon gör långt mycket mer än vad som passar in under arbetstiteln ... Under en hotellvistelse återvänder Alloe till sviten och märker att dörren står på glänt. Längre in i rummet står en okänd man med Lous diamantprydda miniatyr i handen. Alloe blir ställd och innan hon riktigt kan förstå vad som hänt har mannen tagit en kyss av henne och försvunnit med sitt stöldgods. Kvar står Alloe med tusen frågor. Vem var mannen? Och kommer hon någonsin att få träffa honom igen?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland