Den ökände hertigen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (174.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 255)
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2020-04-30
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Rolf Ahlgren
ISBN
9788711776179
Den ökände hertigen (ljudbok)

Den ökände hertigen Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-30

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Shimona Bardsley möter den ökände hertigen för första gången blir hon förvånad; istället för den äldre mannen med djävulslikt utseende hon sett framför sig, står där en ung och attraktiv man som får hennes kropp att skälva och hjärta att banka. För att rädda sin far, den hyllade och svårt sjuka skådespelare Beau Bardsley, finner Shimona sig snart i hertigens stora hus och indragen i en situation som hennes samvete har svårt att bära. Hon är ensam och rädd och - till sin stora förvåning - förälskad.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland