Silvervärjan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (187.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2020-12-21
Förlag
Saga Egmont
Översättare
May Engvall
ISBN
9788711776261
Silvervärjan (ljudbok)

Silvervärjan Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-12-21

Styckköp

101

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    44
Visa alla 1 format & utgåvor
England är under Charles II ett glädjefyllt land och lady Panthea Vyne njuter av livet i fulla drag. Hon minns alltför väl de mörka dagarna under Cromwells järnvälde och Christian Drysdale, den fruktade skatteindrivaren. Han var hennes make under några korta timmar, tills hon blev 'räddad' av en mystisk stråtrövare. Panthea tror att ingen känner till hennes hemlighet - men nu, fem år senare, börjar skvallret löpa om att hon har mördat sin man ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland