Stjärnor i mitt hjärta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (174.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2021-02-02
Förlag
Saga Egmont
Översättare
May Engvall
ISBN
9788711776285
Stjärnor i mitt hjärta (ljudbok)

Stjärnor i mitt hjärta Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-02

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    49
Visa alla 1 format & utgåvor
Giselas liv förändras drastiskt när hon av en slump möter Elizabeth, kejsarinnan av Österrike. Kejsarinnan har rest till England för att delta i den traditionella jakten och när hon en dag faller handlöst av sin häst rusar en ung kvinna till hennes undsättning. Elizabeth slås av hur lika hon och Gisela är och ser omedelbart möjligheterna med deras möte. Gisela ska låtsas vara Elizabeth och på så vis avlasta den unga kejsarinnan. Innan hon vet ordet av det har hon slängts in i en helt ny och glamorös värld. Men Gisela märker snart att hennes nya tillvaro är full av intriger, hemligheter och faror ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland