Kärlekens mynt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (161.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2021-03-09
Förlag
Saga Egmont
Översättare
May Engvall
ISBN
9788711776292
Kärlekens mynt (ljudbok)

Kärlekens mynt Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-03-09

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    45
Visa alla 1 format & utgåvor
Cleona växer upp på den Engelska landsbygden, långt från sin mamma Eloise Wickham och den glamorösa värld hon lever i. Hon är en väl dold hemlighet, då inte många vet att Eloise har en dotter och så ska det helst förbli. Men när Eloise plötsligt dyker upp i Cleonas liv för hon med sig fientlighet och fara. Cleona tvingas vända sig till den enda som kan hjälpa henne, lord Raven, men faran är långt ifrån över och Cleona kommer att tvingas göra många svåra val under sin resa ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland