Kärlek i det fördolda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (176.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2021-02-16
Förlag
Saga Egmont
Översättare
May Engvall
ISBN
9788711776322
Kärlek i det fördolda (ljudbok)

Kärlek i det fördolda Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-16

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    44
Visa alla 1 format & utgåvor
Det är när Gretna är på väg till London för att hälsa på sin barndomsvän som hon av en slump stiftar bekantskap med markisen av Stade. Gretnas hyrvagn råkar ut för en olycka och när markisen erbjuder sin hjälp kan hon inte göra något annat än att tacka ja, trots att han är högdragen och inte alltför vänlig. Hon tillbringar en kväll som hans gäst innan hon fortsätter sin resa, men det är inte det sista hon har sett av markisen. Väl framme i London kastas hon in i en värld av societet och hemligheter och hon tvingas ta ett mycket svårt och farligt beslut ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland