Mot himlens stjärnor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (121.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2021-05-31
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Marie Rhodin
ISBN
9788711776384
Mot himlens stjärnor (ljudbok)

Mot himlens stjärnor Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-05-31

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    49
Visa alla 1 format & utgåvor
Fleur Garton var vacker, men hon verkade vara född under en olycklig stjärna. Hon var ständigt på flykt undan krigets härjningar och blev offer för en rad olyckliga kärleksaffärer. Hennes öde verkade vara avgjort på förhand.
Så tog hon plats hos sir Norman Mitcham, en av de mest betydelsefulla männen i England, en otillgänglig man med ett gåtfullt förflutet. Sakta men säkert växte hennes kärlek till honom men besvarade han den? Skulle Fleur slutligen räddas från ett liv av misslyckanden och smärta?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland