Vita syrener (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (141.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2020-11-10
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Knut Rosén
ISBN
9788711776568

Vita syrener Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-11-10

Styckköp

95
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Hertigen av Marazion blir strandad på ett ödsligt pensionat kunde han aldrig ana vad som skulle vänta honom. När en knackning på dörren stör hans lugn blir han förvånad över att hitta en ung flicka utanför hans rum. Hon heter Illitta och har rymt hemifrån, och hertigen tar genast på sig rollen som hennes beskyddare. Och Ilitta överaskar honom, en vänskap växer sakta fram och han introducerar henne för den glittrande societeten i London. Och snart har de båda mer än vänskap i tankarna. Men hemligheten om Illittas mystiska förflutna hänger ständigt över dem, och de tvingas att överväga deras känslor för varandra ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland