Lyckan leker tafatt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (129.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 167)
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2020-09-21
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Knut Rosén
ISBN
9788711776575

Lyckan leker tafatt Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-21

Styckköp

95
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Pandia blir förvånad när hon efter faderns död får besök av sin tvillingsyster Selene, som övergav dem några år tidigare.
Selene vill att Pandia ska ersätta henne vid en begravning på landet för att upprätthålla hennes goda namn, medan hon själv träffar en älskare. Pandia går motvilligt med på det. I kyrkan möter hon lord Sylverster Stone, och passionen mellan dem slår gnistor direkt. Pandia vet att hon kommer älska Sylvester för alltid. Men hur ska hon berätta för honom att hon inte är den han tror, och att de aldrig mer får träffas?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland