Stilla hjärtats oro (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen (del 168)
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2020-10-01
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Dagny Dahlberg
ISBN
9788711777039
Stilla hjärtats oro (ljudbok)

Stilla hjärtats oro Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-01

Styckköp

101

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad skulle den vackra lady Bedlington göra? För det första hade hennes man avslöjat hennes kärleksförhållande med den unge hertigen. För det andra hade han utsett henne att vara förkläde åt släktingen Cornelia. Flickan var snäll, men illa klädd och uppfostrad.

En idé! Hon parar ihop Cornelia med hertigen. Ett passande parti och ingen kan förbjuda henne att träffa hertigen! Men lady Bedlington har inte räknat med att Cornelia ska bli kär i sin man. Och att Parisluften - och människorna - kan förvandla en grå askunge till den vackraste prinsessa ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland