För kärlekens skull (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (145.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2023-05-02
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Eva Wennbom
ISBN
9788711777329
För kärlekens skull (ljudbok)

För kärlekens skull Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-05-02

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    68
Visa alla 1 format & utgåvor
"Hon såg modigt och klart på sin situation och erkände att hon var rädd för att vara ensam, rädd för att ge sig ut i en främmande, fientlig värld, och, framför allt, rädd för att inte duga något till. Att hennes far alltid hade ansett att hon var mycket intelligent var något helt annat än att kunna tjäna pengar på att använda sin hjärna."

Carmelas far har precis gått bort och hon måste för första gången i sitt liv klara sig på egen hand. Hon tar i desperation ett jobb som barnflicka på en prästgård, men är osäker på om hon kommer att stå ut där. Ett av barnen hon passar är närmast oregerlig.

Carmelas bästa väninna heter Felicity Gale. Felicity har hittat den man hon vill gifta sig med, men är rädd för att hennes förmyndare, den nye jarlen av Galeston, ska sätta stopp för ett kommande giftermål. Felicity ber Carmela att resa för att möta jarlen i hennes ställe i hopp om att han inget märker. Det skulle ge Felicity en chans att rymma med den man hon älskar medan Carmela distraherar jarlen.

Kommer Carmela att ställa upp på det hennes vän önskar av henne? Kommer hon lyckas återfinna sitt mod och sin livsglädje? Och kommer Felicity att leva lycklig i alla sina dagar med sin stora kärlek?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland