Farlig kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (195.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2021-02-09
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Eva Liljegren
ISBN
9788711777701

Farlig kärlek Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-09

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kärlek eller lojalitet? När Leonas oansvarige bror hamnar i skuld till Lew Quayle inser hon att det bara är hon som kan hjälpa honom ur knipan. Som om inte skulden vore nog är hennes bror djupt inblandad med smugglare ... Quayle är en mäktig och frånstötande man, men hans intresse för Leona ger henne ett övertag. Hon är beredd att leva sitt liv som hans hustru för att rädda sin bror, men när lord Chard anländer till slottet blir hennes uppoffring snart mycket svårare. Mot sin vilja inser hon att hon börjar falla för den unge lorden och hon slits mellan viljan att rädda sin bror och att följa sitt eget hjärta ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland