Diamanter på min väg (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (271.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2017-10-06
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711780534

Diamanter på min väg Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-10-06

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Det var när hon lämnade det trista rummet som var hennes och Hannes hem, och gick sin egen väg i det fria som hon kände sig lycklig, åter bävande av förväntan, åter buren av samma ljusa drömmar som hon en gång hade omhuldat i faderns knä."

Gisella Partini har alltid varit i blickfånget. Hon kan inte rå för sitt vackra yttre, en gåva hon nyttjat till fullo. Det fanns något manipulativt i hennes karaktär. Hon tog vad hon behagade av de män som uppmärksammade henne, för att snabbt finna en annan.

Men när Gisella föder en dotter, vars far är en man som inte vill veta av henne, gifter hon sig för trygghetens skull med en annan man. En lika rejäl som ointressant karl. Hon blir snabbt rastlös i äktenskapet och hennes blickar börjar snart vandra mot andra, mer intressanta män. Kommer Gisella finna långvarig kärlek med en och samma man, eller är hon evigt fördömd att söka lyckan hos nästa?

Gun Årestad, (f. 1930), är en svensk författarinna och tidigare redaktör för tidningen Femina. Hon var som författarinna verksam mellan åren 1966-1990 och skrev över 30 skönlitterära verk, vilka många har översatts till flera språk. En betydlig del av hennes verk ingick vid första publicering i B. Wahlströms skriftserie Månadens roman, en serie som innefattade ett flertal författare med den gemensamma tematiken av kärlek och nära relationer. Årestad behandlar ofta ämnen som kärlek, relationer och vänskap iscensatta med allt från en igenkännande realism till en medryckande dramatik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gun Årestad