Flykt undan kärleken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den eviga samlingen
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2021-03-09
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Sonja Melinder
ISBN
9788711780978
Flykt undan kärleken (ljudbok)

Flykt undan kärleken Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-03-09

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den vackra Druscilla Morley har i hela sitt liv blivit utnyttjad av så kallade gentlemän. Druscilla är nu anställd som guvernant i hertigen av Windlehams hushåll. Hon blir förvånad när hon träffar sin kusin Valdo, markisen av Lynche. Hon blir ännu mer förvånad när hon får veta att han har en olaglig kärleksaffär med hennes arbetsgivare hertiginnan. För att rädda situationen föreslår markisen ett konvenansäktenskap med Druscilla, vars liv förändras drastiskt när hon blir den nya markisinnan av Lynche. Men plötsligt blir Druscilla orolig för sin framtid. Kommer hon att förföljas av markisens älskarinnor?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cartland