Passagerare till Frankfurt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (215.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Agatha Christie
Inläsare
Pascal Wibe
Utgivningsdatum
2022-05-17
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Else Lundgren
ISBN
9788711788325

Passagerare till Frankfurt Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-17

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"Var god och spänn fast säkerhetsbältena." Sir Stafford Nye och de övriga passagerarna på flygplanet var redan i tur att landa i Genève. Stafford hade varit på en undersökningskomission i Malaysia. Ett enastående ointressant uppdrag, om han själv skulle säga sitt. Men, tristessen är på väg att brytas.

En tät dimma tvingar planet att bli omdirigerat till Frankfurt. Medan besvikelsen lägger sig kommer en ung, kvinnlig medpassagerade fram till Stafford. Hon är i knipa och vill ha Staffords hjälp. Hon föreslår, i och med att de har många utseendemässiga likheter, att de borde byta identitet... spänningen blir snabbt lika tät som den inkapslande dimman.

Agatha Christie föddes 1890 och dog 1976. Hon var en brittisk deckarförfattare och också världens bästsäljande författare efter Shakespeare med över 4 miljarder böcker sålda på engelska och andra språk. Mest känd är hon för detektiven Hercule Poirot. Tillsammans med Arther Conan Doyle har hon format deckargenren mest.

---

'Passenger to Frankfurt' © 1970 Agatha Christie Limited. All rights reserved.
AGATHA CHRISTIE, the Agatha Christie Signature and the AC Monogram Logo are registered trademarks of Agatha Christie Limited in the UK and elsewhere. All rights reserved.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Agatha Christie