Arvegods (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Släkten Lackland (del 8)
Utgivningsdatum
2017-11-24
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Ingrid Berglöf
ISBN
9788711793022
Arvegods (e-bok)

Arvegods E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-11-24

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
År 1892 är det dags för den nya generationen Lackland att göra sitt intåg i Londons societetsliv. Abbys barnbarn Miriam är debutant vid årets debutantbal och familjen har samlats för att betrakta hennes inträde i societeten.

Men Miriams övergång till vuxenlivet blir svårare än hon trott. Barndomens trygga famn i form av kärlek och privilegier kan inte stå emot den vuxna tillvarons komplicerade verklighet. Hon uppvaktas av Ambrose, charmig men ohederlig, men trånar egentligen efter Lewis, sin äldre kusin från Australien.

Samtidigt som Miriams historia vid debutantbalen tar vid sitter Claudette Lucas i det smutsigaste hörnet av Covent Garden. Claudette, vars farmor var ingen mindre än Lilith Lucas ...

Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare.

Claire Rayners krönika över Lackland-släkten sträcker sig från början av 1800-talet till långt in på 1900-talet. Serien består av 12 delar som både kan läsas fristående och kronologiskt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Claire Rayner