Skuggor från förr (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Släkten Lackland (del 6)
Utgivningsdatum
2017-11-29
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Ingrid Berglöf
ISBN
9788711793107
Skuggor från förr (e-bok)

Skuggor från förr E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-11-29

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den tjugonde oktober 1866 anländer syskonen Amy och Fenton Lucas till England. Med ärvda pengar har de tagit färjan från Boston och köpt sitt första hem i London. Både Amy och Fenton är skådespelare, och i flera veckor besöker de stadens teatrar för att be om jobb.

En dag bryter Fenton benet och tvingas uppsöka sjukvård. De blir rådda att åka till Queen Eleanors sjukhus, och väl där stöter de på Abel och Freddy och lär på så vis känna familjen Lackland. Amy upptäcker snart att den kända aktrisen Lilith Lucas är hennes farmor, något som Abby inte vill höra talas om.

Upptäckten om släktskapet med Lilith Lucas gör Amy överlycklig, men när hon börjar nysta i det förflutna väcks gamla oförrätter till liv.

Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare.

Claire Rayners krönika över Lackland-släkten sträcker sig från början av 1800-talet till långt in på 1900-talet. Serien består av 12 delar som både kan läsas fristående och kronologiskt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Claire Rayner