Surtanten Birgitta och mc-knuttsjakten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (99.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Surtanten Birgitta
Inläsare
Elin Fredrikson
Utgivningsdatum
2017-07-21
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711797587

Surtanten Birgitta och mc-knuttsjakten Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-07-21

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Surtanten Birgitta åker till Paris för att spotta från Eiffeltornet och äta en massa croissanter. Men utan att hon vet om det har hennes fem grannbarn smitit efter, gömda i en bil. Ingen vet heller att Birgittas ärkefiende Lennart von Spetsnäsa och mc-knuttarna Forta Fjärters också ska dit för att göra slut på Birgitta en gång för alla.

"Svernström skriver väldigt humoristiskt och jag tycker att den här historien är både roligare och finurligare berättad än den förra. Var får hon allt ifrån?"
Jeanette Palm, Bokhemligheter

Barnboksförfattaren Erika Svernström föddes på Gotland och växte upp i Halmstad. Nu bor hon med sina tre barn och sin man i ett radhus i Stockholm. Erika är journalist på Året Runt, men har haft författardrömmar ända sedan hon var liten och hon samlar på sig idéer medan hon cyklar till jobbet. Hennes böcker har också fått inspiration från upplevelser tillsammans med barnen.

Varför leker aldrig vuxna? Måste man tappa bort barnet inom sig bara för att man blir vuxen? Är det möjligt för även den mest oflexibla granntant att ändra sig? Böckerna om surtanten Birgitta är inspirerade av starka kvinnor i författaren Erika Svernströms släkt, och ett par pösmunkar i hennes omgivning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Surtanten Birgitta och mc-knuttsjakten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa boken någonsin
    -, 21 mars 2023

    Den här boken var både rolig och bra, den hade drama och romantik. Den var så bra att man nästan somnade varje gång.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erika Svernström