Som om jag inte fanns (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (122.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Natalie Minnevik
Utgivningsdatum
2017-12-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711800096

Som om jag inte fanns Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-12-04

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Tornedalen på 1930-talet. Elina talar helst finska, men i skolan är hon tvungen att tala svenska. Hon tycker det är svårt och samtidigt tycker lärarinnan illa om henne för att hon tror att hon retas med henne. Ibland blir Elina ledsen och då fly hon ut på myren. Där kan hon umgås med sina riktiga vänner som bara finns i fantasin. Och precis som för dem är det som om Elina inte fanns.

Gunhild Kerstin Johansson (1919-2008) var en svensk författare som skrev ett flertal barnböcker om tunga ämnen såsom rasism och mobbing. Hon menade att barn får mer utbyte av att läsa böcker om de problem som de själva brottas med. Kerstin Johansson gick även under namnet Kerstin Johansson i Backe, ett namn hon lade till när hon debuterade 1961 och bodde i byn Backe i Ångermanland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Som om jag inte fanns. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Misslyckad inspelning
    Ylva , 29 december 2020

    Fin och viktig berättelse! Den rekommenderas verkligen, men som bok! Inläsaren har en väldigt bra röst. Men tyvärr har man snålat in på slutarbetet , tekniken och redigeringen, av någon konstig anledning. Så det är många fel- och omläsningar av textstycken och konstiga tysta partier. Jättesynd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kerstin Johansson