Mörkermagiker (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (369.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Drakhjärta och Hamnskiftare (del 4)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Björn Sällqvist
Utgivningsdatum
2018-05-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711800157
Mörkermagiker (ljudbok)

Mörkermagiker Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-05-10

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 1 format & utgåvor
Nordanländernas kungar och drottningar samlar ihop en motståndsarmé för att möta Molgor och hans mörkervarelser. Men det finns en spion bland dem som kan kosta dem segern. Under tiden är Albin på jakt efter något som kan hjälpa motståndsarmén och Vera och drakarna spanar efter Molgor.

Jerker Hultén är född 1974 och uppvuxen i Partille utanför Göteborg. Han bor idag i Halmstad tillsammans med sin fru och två barn. När han insåg att hans barn snart skulle börja läsa böcker började han själv skriva, och det blev snabbt en passion. År 2014 debuterade han med boken 'Drakhjärta och Hamnskiftare'.

En spännande fantasyserie för barn i åldern 9 till 12 år. Böckerna handlar om syskonparet Vera och Albin och deras äventyr i en värld som kallas Nordanländerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mörkermagiker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk fantasy

  Nu har sonen lyssnat igenom "Drakhjärta och Hamnskiftare" samt de tre efterföljande böckerna "Lönnmördare", "Kungar och drottningar" samt "Mörkermagiker". Tillsammans är de fyra en fantasyserie skriven av Jerker Hultén och utgiven av Idus förlag.

  När jag frågade A vad han tyckte om böckerna när sista boken var avslutad svarade han entusiastiskt:
  "Fantastiska! Alla fyra böcker ihop får 1000 stjärnor av 5 stjärnor".
  När jag försökte fiska lite mer om vad som är bra så sa han ... Läs hela recensionen

 2. Man vill aldrig att den ska ta slut!
  Kim M. Kimselius, 1 september 2018

  Sista delen i Drakhjärta och Hamnskiftare, del fyra, Mörkermagiker av Jerker Hultén. Jag har dragit ut på boken i det längsta, även om jag vet att författaren ivrigt har väntat på min recension. Men det här är ingen bok man hastar igenom. Den ska läsas, njutas och uppslukas av. Det är ingen bok man läser i lite då och då, nej man måste ha minst ett par timmar på sig, eftersom när man väl har börjat vill man absolut inte lägga boken ifrån sig.

  Upplösningen av boken var lika magisk som... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jerker Hultén