Presidentens son (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Åsa Kjellman Erici
Utgivningsdatum
2017-12-29
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Annika Preis
ISBN
9788711803011

Presidentens son Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-12-29

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Australienskan Isabel Rust har i London fått allt hon någonsin kunnat önska sig: en egen talkshow på BBC, en make som mer än gärna delar hushållssysslorna och en alldeles perfekt liten son. Ändå vaknar hon en natt av att en röst inom henne skriker att något är fel. Alldeles fruktansvärt fel. Men vad? När sexårige Jason plötsligt blir utåtagerande är maken Homer inte sen med att föreslå terapi, men Isabel är tveksam. Det finns hemligheter i hennes förflutna som hon inte gärna vill släppa upp till ytan. Hemligheter, som kan göra att hon förlorar allt.

I USA pågår primärvalen för fullt och namnet på allas läppar är Dandridge 'Dandy' Ivel. Han är den liberala politikens guldgosse och en självklar kandidat till presidentposten. Ingenting får hota hans kampanj, inte nu när de är så nära. Men på andra sidan Atlanten finns en person som har makten att slå Dandys drömmar i spillror. Där bor kvinnan han en gång älskat, under en kort men intensiv kärleksaffär. Och vid hennes sida finns en pojke, som skulle kunna vara hans kopia...

'Presidentens son' är en nervkittlande spänningsroman som håller läsaren på tårna.

Fay Weldon, född 1931, är en prisbelönt engelsk författare och dramatiker från Birmingham. Hon har bl.a. tilldelats den ärofyllda brittiska imperieorden Commander of the Most Excellent Order of the British Empire. Weldon är kanske mest känd för sin populära roman 'En hondjävuls liv och lustar' från 1983.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fay Weldon