Marjorie, Grace och jag (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (330.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Elin Mohede
Utgivningsdatum
2017-11-15
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Annika Preis
ISBN
9788711803028
Marjorie, Grace och jag (ljudbok)

Marjorie, Grace och jag Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-11-15

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Chloes tillvaro har antagit en form hon aldrig riktigt väntat sig. Hon är gift med Oliver, som i sin tur är otrogen med hushållerskan Françoise. Dessutom har Chloe fem barn i huset. Av dem är bara två hennes egna - och bara äldsta sonen Inigo är egentligen Olivers. För att göra saken ännu mer invecklad har resten av barnen, inklusive Chloes dotter Imogen, samma pappa: Patrick Bates. Patrick är mannen som Chloe och hennes bästa vänner, Marjorie och Grace, genom åren har turats om att älska. Nuförtiden är allt betydligt mer komplicerat. Mycket har ju hänt sedan dess.

Det var under andra världskriget som Marjorie, Grace och Chloe träffades, tack vare ett tåg som stannat vid fel station. Plötsligt hade flickornas vägar korsats och deras liv förändrades nu för all framtid. Var det ödet eller slumpen som avgjorde hur allt skulle bli? Allt Chloe vet är att man inte väljer sina vänner - man får dem. Och de är lika mycket plikt, som nöje...

'En fasansfull och hisnande rolig bok.'
- Arbetarbladet

'Drastisk och rolig, underhållande och skarpsinnig.'
- Helsingborgs Dagblad

Fay Weldon, född 1931, är en prisbelönt engelsk författare och dramatiker från Birmingham. Hon har bl.a. tilldelats den ärofyllda brittiska imperieorden Commander of the Most Excellent Order of the British Empire. Weldon är kanske mest känd för sin populära roman 'En hondjävuls liv och lustar' från 1983.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fay Weldon