Längre bort än hem (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (293.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2017-12-21
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711879818
Längre bort än hem (ljudbok)

Längre bort än hem Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-12-21

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
My och Helena är bästa vänner, och mellan dem finns inga hemligheter. My är en konstnär som lever med sin man Peter och dottern Li-Lou. Trots sin starka personlighet upplever My, som är adopterad från Kina, att hon är identitetslös. Helena, som växt upp med en alkoholiserad pappa och ensamstående mamma, är den duktiga flickan som lyckas bra i karriären och alltid vill göra rätt.

En dag avslöjar Helena något för My. En hemlighet som kommer att påverka relationen mellan de två vännerna. Helena längtar efter en egen familj. Hon berättar att hon försökt bli gravid med olika män i över ett år.

"Berättelsen griper tag och berör utöver det vanliga och Weidemann är en skicklig stilist. En debut med verklig mersmak." /Hanna Gunnarsson, Bibliotekstjänst

"En roande och oroande och berörande relationsroman ... Läs den!" /Johan Theorin, författare

Sofie Weidemann är 43 år gammal och är en svensk arkitekt och författare. Debuten "Längre bort än hem" kom år 2017 och blev mycket omtyckt bland recensenter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofie Weidemann

  • Carpe fucking diem

    Sofie Weidemann

    Carpe fucking diem är en bitterljuv kärlekshistoria som utspelar sig i dödens skugga på Los Angeles solbelysta gator. I Hannas telefonbok finns mängder med namn, men när hennes liv plötsligt ställs på ända har hon ändå ingen att ringa. Inte ens Pe...