Flickan från Lotusfälten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (85.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Linn Heed
Utgivningsdatum
2017-12-14
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711928264
Flickan från Lotusfälten (ljudbok)

Flickan från Lotusfälten Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-12-14

Styckköp

92

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    95
Visa alla 1 format & utgåvor
28 december 1971 hittas en nästan naken flicka på en gata i Sydkorea. Polisen kunde inte hitta hennes föräldrar, och i slutet av juni året därpå adopterads hon av en familj i Sverige. Genom hela sin uppväxt kämpar hon hårt för att vinna kärlek och acceptans och är högpresterande på alla plan. Men som vuxen inser hon att man inte kan fly från sin historia och ger sig av på en resa in i det förflutna för att hitta sitt ursprung. En resa full med hemligheter som aldrig verkar ta slut.

Flickan från Lotusfälten är en gripande självbiografi om sökandet efter rötter och ursprung. Den berör existentiella frågor som alla människor brottas med och skildrar känslan av utanförskap och längtan efter samhörighet på ett naket och smärtsamt sätt.

Linn Heed är legitimerad psykolog och psykoterapeut, och är även en utbildad sexolog som ofta anlitas som expert i olika nyhetsprogram, tidningar och på radio. 2016 startade hon Parpodden tillsammans med Ola Lustig och hans fru. Heed engagerar sig även i ungdomar med psykisk ohälsa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linn Heed

  • Stora porrboken

    Maria Ahlin, Jana De Geer, Meghan Donevan, Katarina Svensson Flood, Linn Heed

    Stora porrboken är en bok om porr och dess påverkan på hjärna, hjärta och handling. I boken delar några av Sveriges främsta experter och yrkesverksamma inom rättsväsendet, vården, forskningen och civilsamhället sina upplevelser och erfarenheter av...