Vänner i solen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (40.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sandra Kassman
Utgivningsdatum
2018-01-25
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711932650

Vänner i solen Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2018-01-25

Styckköp

58

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Jag ska berätta om min vän Matilda. Hon blev ständigt kallad ful och äcklig i skolan. Hon blev sexuellt utnyttjad, smygfilmad i duschen på gympan och trakasserad på högstadiet. Idag skäms jag över de gånger jag förnekade vår vänskap. Ibland låtsades jag som om jag inte kände henne, ändå fortsatte hon att vilja vara min vän. Kanske hatade hon mig innerst inne, det måste hon ha gjort ibland, men hon hade ingen annan än mig. Ingen annan.

Vänskap kan vara komplicerat. Vill du läsa en berättelse om mobbning, våld, svek och om att förlora en vän - för alltid?

Anna Hellerstedt (född 1965) är lärare och författare. Hon skriver lättlästa men spännande ungdomsromaner, noveller för vuxna och uppskattade krönikor i Folkbladet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Hellerstedt

  • Min mamma var den vackraste i hela Jugoslavien

    Anna Hellerstedt

    16-åriga Ajnas mamma Majda upplevde kriget på Balkan men vill inte prata om det, hon vill bara sova. En dag påstår Majda att Ajna har en bror i Bosnien och att hon måste resa ner till honom. Ajna tror först inte att det är sant. Har hon en br...

  • Sanningar i solen

    Anna Hellerstedt

    "Den 6 juni landade Akosua, pappa och jag på Accras flygplats i Ghana. Jag bestämde mig redan då för att inte lämna hotellet en enda gång." En femtonårig, svensk flicka åker till Ghana i Afrika tillsammans med sin pappa och hans nya, afr...