Philip flyttar in (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nordisk kriminalkrönika 10-talet
Utgivningsdatum
2018-10-12
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711933237

Philip flyttar in E-bok

av Diverse
E-bok,  Svenska, 2018-10-12

Styckköp

33

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"NU" står det på sms:et som kommer till Philips mobiltelefon. Han förstår innebörden: finansmannen och riskkapitalisten Martin Fransson lämnar nu sin våning på Strandvägen i Stockholm. I trapphuset står en av Philips medarbetare och spanar.
Martin kommer ut ur porten och promenerar iväg mot sitt arbete på riskkapitalbolaget. Samma rutin som vanligt. Martin går alltid hemifrån klockan 07.20, och kommer avsluta arbetsdagen med middag på restaurang Grodan vid 21-tiden på kvällen. Martin bor ensam i sin flådiga våning och genom flera års hårt arbete har han lyckats få ihop en ansenlig förmögenhet. Philip har tänkt länge på denna dagen, över vad som ska hända med den förmögna Martin Fransson. Och Martin kommer inte tycka om vad som komma skall...

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Diverse