Nästan som du (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Alexandra Drotz Ruhn
Utgivningsdatum
2018-01-25
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711954430

Nästan som du Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-01-25

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Martina lever ett tryggt liv och har lämnat sitt förflutna bakom sig. Ett förflutet som hon knappast är stolt över och som krossade en persons liv. En dag får hon ett brev där personen hotar med att avslöja allt om Martina och samtidigt ödelägga hennes liv fullständigt.

Lyras liv förändrades på en sekund när hennes familj utplånades i hennes barndom. Sedan dess söker hon en fast plats i sin rotlösa tillvaro.

Martina och Lyras möte frammanar deras sämsta sidor och det dröjer inte länge förrän det första dödsfallet inträffar i deras närhet. Vänskapen dem emellan övergår snabbt till misstänksamhet. För vem kan man egentligen lita på?

Katarina Persson (född 1974) är författare och butikssäljare. Nästan som du är hennes fjärde roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Persson

  • Nittio minuter

    Katarina Persson

    Lustfylld debut från Los Angeles filmvärld! Svenska Nina har precis avslutat sina studier och återvänt till Los Angeles med drömmen om att arbeta på det berömda Visconti Hotel i Beverly Hills, bara för att upptäcka att hennes pojkvän sedan flera å...

  • Inspärrad

    Katarina Persson

    En man vaknar upp fastspänd vid en hård brits i ett mörkt rum, utan att ha en aning om hur han hamnade där. Men han kämpar för att minnas, för någonstans inne i medvetandets vindlande gångar finns en känsla av att saker håller på att gå fruktansvä...