En klenod till samlingen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (31.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Miss Marple (del 3)
Inläsare
Mitcho Batalov
Utgivningsdatum
2018-12-17
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Elsa och Mons Mossner
ISBN
9788711958452
En klenod till samlingen (ljudbok)

En klenod till samlingen Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-12-17

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Horace Bindler samlar på fotografier av skräckföremål och blir utom sig av glädje när hans vän Raymond West tar med honom till kråkslottet Greenshaw's Folly. Slottet byggdes av en gammal affärspamp vid namn Greenshaw och vittnar om överdåd och en närmast bisarr blandning av arkitektoniska stilar.
Pampen är sedan länge borta och idag bor hans barnbarn miss Greenshaw där med en hushållerska och en trädgårdsmästare. Miss Greenshaw är i färd med att upprätta ett testamente och ber Horace och Raymond om att skriva under det som vittne. Innan bläcket har torkat börjar märkliga saker hända på Greenshaw's Folly och snart befinner sig Raymond mitt i en mordgåta och ber därför miss Marple om hjälp ...

Agatha Christie (1890-1976) var en brittisk deckarförfattare och världens bäst säljande författare efter Shakespeare med över 4 miljarder böcker sålda på engelska och andra språk. Mest känd är hon för detektiven Hercule Poirot. Tillsammans med Arthur Conan Doyle är hon den som har format deckargenren mest.

---

"En klenod till samlingen', ur novellsamlingen 'Äventyret med julpuddingen' © 1961 Agatha Christie Limited. All rights reserved.

"Greenshaw's Folly", from the collection of short stories entitled 'The Adventure of the Christmas Pudding' © 1960 Agatha Christie Limited. All rights reserved.

AGATHA CHRISTIE © MISS MARPLE © are registered trademarks of Agatha Christie Limited in the UK and/or elsewhere. All rights reserved.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En klenod till samlingen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dålig uppläsning
    -, 4 december 2022

    Boken var bra men uppläsaren gjorde den ingen rättvisa. En annan uppläsare hade varit att föredra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Agatha Christie