Fantasi - en kvinnes intime bekjennelser 4 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (29.9 MB)
Språk
Norska
Serie
En kvinnes intime bekjennelser (del 4)
Inläsare
Mona Sandberg
Utgivningsdatum
2018-10-19
Förlag
LUST
ISBN
9788711978108
Fantasi - en kvinnes intime bekjennelser 4 (ljudbok)

Fantasi - en kvinnes intime bekjennelser 4 Ljudbok

Ljudbok (MP3), Norska, 2018-10-19

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Fjerde kapittel i den hete og sansemettede serien om en virkelig kvinnes erotiske eventyr.

I Fantasi prøver Ea å bekjempe hverdagens tjas og mas med dagdrømmer mens hun og Rune pusser opp kjøkkenet. Og plutselig gir to håndverkere nytt liv til fantasien.

Om serien:

«Jeg vil fortelle historien om mitt liv. Eller i alle fall en del av livet mitt. En del av livet mitt som er meg, men som er skjult. Sexlivet mitt. Det er det jeg er skapt for. Det er det jeg kan.»
Verden er full av menn, og jeg-fortelleren i denne serien er en kvinnelig Don Juan som bare ikke kan si nei. Ea elsker mannen sin og barna sine, men for henne er de ikke nok. Livet hennes går i stå uten den pirrende stemningen et nytt eventyr kan gi, så når muligheten for en erotisk opplevelse viser seg, slår hun til.

Seriens kvinnelige hovedperson Ea er inspirert av en virkelig person av kjøtt og blod. Etter samtaler med denne kvinnen har forfatter Anna Bridgwater nedskrevet hennes fortelling som et vitnesbyrd om det hemmelige livet hun lever parallelt med hverdagen sin med mann og barn.

Anna Bridgwater er cand.phil. i litteraturvitenskap, frilansjournalist og forfatter. Serien «En kvinnes intime bekjennelser» er hennes skjønnlitterære debut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »