Är jag inte värd mer än 20 spänn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (162.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Malin Rømer Brolin-Tani
Utgivningsdatum
2018-05-21
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726000689
Är jag inte värd mer än 20 spänn (ljudbok)

Är jag inte värd mer än 20 spänn Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-05-21

Styckköp

105

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
'Det är inte övergreppen i sig som är det svåraste egentligen, utan vad ärren har satt för spår i mig i vuxen ålder.'
Som barn blir Camilla utsatt för sexuella övergrepp. Det pågår under en lång period, men den vuxna världen verkar inte lägga märke till att något hemskt håller på att inträffa den lilla flickan. Och det verkliga kriget uppstår först i krutdimmorna efteråt, när bara såren och ångesten är kvar ...
Camilla Overgaard har skrivit en gripande och nattsvart skildring om hur man till grunden förstör en människa. Men också om hur man kan återfå något som en gång tagits ifrån en: sin värdighet som människa.

Camilla Overgaard är en svensk författare bosatt i Kumla. Hennes texter är självutlämnande och kämpar för de röster som inte blir hörda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Är jag inte värd mer än 20 spänn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande, (upp)rörande och lärorik!
    David Danielsson, 14 januari 2023

    Jag vill ta avstamp i ett läsaromdöme på Nextory som lyder: "Fick tvinga mig till att lyssna (...) när vi kom till ****-delen. Jag blir bara irriterad över att höra hur hon (...) släpper frivilligt in honom (...) trots att hon vet att han kommer slå och våldta henne (...) boken var allt annat än den girlpower jag hade hoppats (...)". Kommentaren är redigerad för att minimera spoilers, men den är viktig för att illustrera en fundamental missuppfattning om övergrepp i barndomen. Läsaren har hel... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner