Vågat 3: Jul för tre (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (23.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vågat (del 3)
Inläsare
Johannes Österbro
Utgivningsdatum
2018-05-31
Förlag
LUST
Översättare
Camilla Dunér
ISBN
9788726028942
Vågat 3: Jul för tre (ljudbok)

Vågat 3: Jul för tre Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-05-31

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
'Tove dansade - naken och med slutna ögon. Tårarna rann. Frederiks blick sökte sig till hennes kön, och han tvingade sig själv att se på Ingrid i stället. Hon betraktade dem, men drog sig längre tillbaka i fåtöljen.
Nu var han också naken.'
Författaren Frederik Mörk har blivit lämnat av både sin pojkvän James och sin älskare från sommarhusområdet Grå Klit. Han tänker ignorera julen och ägna sig åt sitt skrivande, men Ingrid från ett av de andra sommarhusen har andra planer. Frederik, Ingrid och Tove Svart firar en ovanlig julafton tillsammans där sensualitet och oväntade begär utvecklas till tonerna av Bob Dylan på grammofonen. Men Fredrik är kluven - där finns både den blyga Ingrid och Tove med de förbjudna fantasierna.

Ane-Marie Kjeldberg (f. 1960) är en dansk författare, redaktör och skrivcoach.

I de vackra, ärvda sommarhusen vid Grå Klit andas sommargästerna in dofterna från Västerhavet och njuter av solen, precis som deras familjer har gjort i flera generationer. Men vi befinner oss i slutet av 60-talet och luften vibrerar av oro och en okänd frihetskänsla, och oväntade spänningar uppstår. Erotikens förvandlande kraft är oemotståndlig och sommarfolkets liv tar helt nya riktningar i form av sex, romantik och ändrade livsöden.

Vågat är en erotisk serie i sex delar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ane-Marie Kjeldberg Klahn