Juho Vesainen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Suomalaisia klassikoita
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2020-03-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726071917

Juho Vesainen E-bok

E-bok,  Finska, 2020-03-04

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Talonpoika Juho Vesainen on palaamassa vastavihityn vaimonsa Annin kanssa Juhon kotikylään Kiiminkiin. Aviopari on viettänyt aikaa Annin kotiseudulla Kemissä, jossa he ovat viettäneet monen päivän mittaisia hääjuhlia.

Kiimingissä Annia ja Juhaa odottavat savuavat rauniot ja vielä osittain liekeissä olevat talot. Juho lähtee muiden kiiminkiläisten miesten kanssa jäljittämään Vienan Karjalasta tulleita vihollisia kosto mielessään. Kun he saapuvat Iin kirkonkylään, on siellä valloillaan kaaos.

Sissipäällikkönä ja vapaustaistelijana tunnetusta historiallisesta henkilöstä Juho (Pekka) Vesaisesta kertova romaani tempaa mukaansa pitkän vihan ajan taisteluihin ja ryöstöretkiin.

Santeri Ivalo (1866-1937) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja historioitsija. Ivalo kirjoitti erityisesti historiallisia romaaneja. Hänen tunnetuimpia teoksiaan on 1880-luvun arvomuutoksia kuvaava romaani 'Aikansa lapsipuoli', joka julkaistiin vuonna 1895. Ivalo toimi myös Päivälehden ja Helsingin Sanomien päätoimittajana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Santeri Ivalo